Concentració a PLF en suport a Carme Forcadell

El portaveu municipal d'ERC llegeix el manifest en suport a Carme Forcadell / Autor: RP
El portaveu municipal d'ERC llegeix el manifest en suport a Carme Forcadell / Autor: RP
El portaveu municipal d’ERC llegeix el manifest en suport a Carme Forcadell. RP

L’ANC de Palafolls va convocar ahir al vespre una concentració davant l’Ajuntament per donar suport a la presidenta del Parlament català, Carme Forcadell, que avui ha hagut de declarar davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya com a investigada per desobediència i prevaricació per permetre la votació de les conclusions de la Comissió d’Estudi del Procés Constituent, tot i la prohibició del Tribunal Constitucional.

Les entitats sobiranistes, l’ANC, Òmnium Cultural, l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis, han convocat les concentracions d’aquest dijous al vespre davant els Ajuntaments d’arreu del país. A PLF van reunir-se una 30a de persones en suport de Forcadell i contra la judicialització de la política. Ho explica Josep García, membre de l’ANC de Palafolls.

 

L’ANC de Palafolls i també el grup municipal d’ERC s’han sumat a la convocatòria i a les 8 del vespre s’han concentrat davant l’Ajuntament, per donar suport a Carme Forcadell i també a la resta de càrrecs institucionals acusats per la Fiscalia. Ho explica en Josep García, de l’ANC de Palafolls.

Des de l’ANC han valorat positivament l’assistència dels palafollencs per demostrar el seu compromís amb la defensa de la presidenta Forcadell.

En l’acte, hi van participar els regidors d’Esquerra a PLF. De fet el seu regidor portaveu a l’Ajuntament, Francesc Alemany,  ha estat l’encarregat de llegir el manifest on s’ha denunciat la situació de Carme Forcadell i la judicialització dels assumptes polítics.

Alemany destaca que la criminalització dels representants electes és impropi d’una democràcia.

 

La majoria de municipis del nostre voltant han organitzat concentracions com la de PLF. És el cas de Blanes, Tordera, Calella, Pineda o Malgrat de Mar, on es va interrompre el ple municipal durant 10 minuts per facilitar la participació dels grups sobiranistes a la concentració.

Aquest matí 3 mil persones, segons la Guàrdia Urbana de Barcelona, de persones s’han concentrat a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya per mostrar el suport a Carme Forcadell mentre entrava a fer la seva declaració

Desenes de palafollencs s'han concentrat davant l'Ajuntament en suport a Carme Forcadell / Autor: Ràdio Palafolls
Desenes de palafollencs s’han concentrat davant l’Ajuntament en suport a Carme Forcadell. RP
El portaveu municipal d'ERC llegeix el manifest en suport a Carme Forcadell / Autor: RP
El portaveu municipal d’ERC llegeix el manifest en suport a Carme Forcadell.  RP

 

 

 

 

 

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics