URGENT

Blanes promou l’art local com a regal aquest Nadal

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament d’aquesta ciutat promou el RegalArt, una campanya que promociona el consum cultural en contraposició a la cultura del consum per aquestes festes.

El consistori recorda que rere els productes culturals hi ha artistes compromesos i sense gaires recursos, mentre els beneficiaris de la cultura del consum són, habitualment, grans empreses de corporacions que només busquen el seu benefici.

Així, aquests dies, la sala García-Tornel del Carrer Ample acull el RegalArt on s’apleguen diferents productes culturals com creacions d’artistes locals o vinculats a la vila, entrades per a la nova programació del Teatre de la Costa Brava Sud a Blanes i d’altres productes d’edició municipal.

Tots són a la venda a preus molt assequibles o amb importants descomptes durant aquestes festes. Així s’hi pot trobar dibuixos, pintures i fotografies signades per Albert Arribas, Quim Serrano, Esteban Maroto, Isaac Ulam, Anna Baucis, Anna Brugada, i fins a 17 artistes locals, que exposen fins a 3 obres pròpies, amb preus que oscil.len entre els 25 i els 300€ .

A RegalArt també es poden trobar entrades per a la programació professional del primer semestre del 2017 al teatre de Blanes.

Hi ha entrades pels espectacles de Ramon Madaula, Roger Coma o David Bagés, entre d’altres. Cinc de les actuacions són teatrals, dues altres són de dansa.

També es poden comprar publicacions municipals relacionades amb el patrimoni blanenc que es coordinen des de l’Arxiu Municipal de Blanes. Hi ha llibres d’història, la revista Blanda, catàlegs d’exposicions de Fotografia, Art o Poesia. En total 34 títols amb un preu rebaixat entre els 3 € i els 10 €. Una bona oportunitat per intentar trobar exemplars antics que encara estan a l’abast dels lectors.
 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics