URGENT

Macrocontrol policial a Malgrat

Compartiu aquesta història

14 positius en alcoholèmia i 6 en drogues en un macrocontrol a Malgrat de Mar. Aquest és el resultat final del dispositiu que la Policia Local del municipi ha dut a terme durant la nit de divendres i la matinada de dissabte. L’operació s’ha realitzat ja que es tracta d’una de les nits on són més habituals els tradicionals sopars d’empresa. La policia ha realitzat més de 150 proves. 9 vehicles han quedat immobilitzats.

D’altra banda, aquest diumenge al matí un home de 48 anys d’edat -veí de Malgrat de Mar- ha patit un atac de cor mentre practicava activitat esportiva al centre de salut i esport municipal. Els seus companys li han realitzat les maniobres de reanimació i l’han recuperat. Poc després ha estat traslladat en un helicòpter medicalitzat fins l’hospital, on actualment es troba ingressat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics