URGENT

El MiD aprofita el Nadal per fer diferents activitats

Compartiu aquesta història
Edifici del MiD
Edifici del MiD 

L’Escola de Música i Dansa, com ja és habitual per aquestes dates, dóna la benvinguda al Nadal amb activitats com ara concerts, audicions, jornades de portes obertes i la cercavila de Nadales. Els actes comencen avui  amb  audicions de  piano a l’auditori del MiD a les 7 de la tarda que es repetiran demà mateix.

Les activitats continuaran amb els alumnes de dansa que dimarts i dimecres oferiran, a dos quarts de 7, una mostra al casal d’avis de Palafolls. Demà es dedicarà a fer una mostra de dansa clàssica, Fusió, Contemporània i Hip Hop, i dimecres a un espectacle de flamenc.

A finals de setmana hi haurà dos dels plats forts del calendari nadalenc de l’escola. El dijous a dos quarts de 8 a l’Església de Palafolls, tindrà lloca una altra edició del tradicional concert de Nadal amb una cantada de Nadales  que oferirà la Coral Palatiolo.

I divendres,  la Banda de Palafolls, formada per alumnes del MiD, oferiran la també típica Cercavila de Nadales a partir de dos quarts de 6 de la tarda. El punt de sortida serà al Fòrum Palatiolo i faran un recorregut pel centre de  Palafolls vestits també d’acord amb la festivitat, com ara amb barrets de Pare Noel. Els acompanyarà la Policia Local, pel que  mentre duri el recorregut hi haurà afectacions al trànsit.

A més, fins dijous l’escola convida als pares i mares dels alumnes de l’escola de dansa a veure com ballen en una jornada de portes obertes.

El MiD posarà punt i final a les activitats nadalenques el dia 26. Ho farà amb el tradicional concert de St Esteve a les 12 del migdia al casal d’avis. Just després de l’actuació es presentarà un dels llibres que obsequia l’Ajuntament. Serà el treball del palafollenc Xavier Salicrú titulat “Cases amb eixida i hort”, sobre l’evolució urbana del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics