Les escoles celebren aquests dies el Nadal

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els centres escolars de primària de Palafolls, Mas Prats i Les Ferreries, organitzen diversos actes per donar la benvinguda al Nadal, aquest any, però, amb el Teatre tancat pels treballs de millora.

Les activitats començaran a l’Escola Les Ferreries aquest dimecres amb una fira solidària d’intercanvi per col·laborar amb la recollida d’aliments. A cada persona que porti productes se li regalarà una postal solidària feta pels mateixos alumnes de l’escola. Ho explica la Núria Vidal, cap d’estudis de Les Ferreries.

La fira serà a dos quarts d’una a les portes de l’escola Les Ferreries. El mateix dimecres, hi haurà també la cantata de Nadal de parvulari, enguany al gimnàs, on els nens i nenes de P3, P4 i P5, oferiran cançons  i poemes i tothom hi està convidat.

El dijous, últim dia lectiu en jornada intensiva, l’AMPA organitza un esmorzar que continuarà a les 10 del matí amb la cantata de Nadal dels alumnes al gimnàs en un acte obert.

L’últim acte de Nadal que acolliran les escoles és la rebuda dels patges de Ses Majestats els Reis d’Orient. Serà el proper dijous a cada escola per separat. Organitzat per les associacions de mares i pares, han preparat l’arribada dels missatgers reials per tal que els alumnes de les escoles puguin fer arribar la carta als Reis Mags. Ho explica la directora de Mas Prats, Rebeca Gómez.

L’escola Mas Prats, però, ja ha donat la benvinguda a les festes la setmana passada amb el festival de Nadal, aquest any dividit en dos dies, per adaptar-se a l’aforament del gimnàs del centre. També van organitzar la cerca del Tió dins el centre escolar. Els alumnes havien de trobar el tronc màgic a través després de desxifrar diverses pistes.

L’activitat escolar s’acabarà el proper dijous 22 i es reprendran les classes el dilluns 9 de gener.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics