URGENT

El Mirall presenta la nova versió de “Pastors i Misteris”

Compartiu aquesta història

El grup de teatre El Mirall de Blanes ha reversionat aquest cap de setmana passat un clàssic nadalenc del municipi, sota el títol “Tot assajant, Pastors i Misteris”. Es tracta de la històrica obra de Pere Puig i Llensa que data del 1929.

El Mirall celebra el seu 30è aniversari i hi va accedir a proposta de l’equip artístic d’ Els Pastorets de Blanes.  A l’escenari hi ha tornat a pujar alguns dels actors i actrius que han format part de la representació original de l’obra durant tots aquests anys.

La nova versió de "Tot Assajant. Pastors i Misteris" .Albert Alenyà
La nova versió de “Tot Assajant. Pastors i Misteris” .Albert Alenyà
La nova versió de "Tot Assajant. Pastors i Misteris" .Albert Alenyà
La nova versió de “Tot Assajant. Pastors i Misteris” .Albert Alenyà

 

 

 

 

 

 

D’entre els diversos canvis, la nova versió ha renovat la música. S’han afegit alguns canvis a les cançons originàries, on s’ha fet nous arranjaments , però també s’han introduït instruments fins aleshores impensables com la guitarra elèctrica que acompanya les intervencions dels dimonis des de l’infern, o una caixa de percussió.

La nova versió de "Tot Assajant. Pastors i Misteris" .Albert Alenyà
La nova versió de “Tot Assajant. Pastors i Misteris” .Albert Alenyà

També s’ha renovat el vestuari dels personatges. Les túniques i togues s’han substituït per una vestimenta més contemporània: texans, americanes i xiruques, amb la voluntat de donar una major sensació d’actualitat, el que també ha fet més propers els personatges. L’històric vestuari de l’original “Pastors i Misteris”, però, s’ha exposat al vestíbul del Teatre de Blanes perquè el públic pogués apreciar la vestimenta original.

L’escenografia ha brillat per la seva austeritat. Els únics elements que hi havia sobre l’escenari eren tres plataformes al terra i dues estrelles brillants que es projectaven al fons quan l’acció s’ambientava a la nit.

Mig miler de persones han assistit a les dues representacions que s’ha fet aquest cap de setmana de la nova versió del clàssic nadalenc, que ja té 85 anys d’història.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics