L’Amateur cau 1 a 4 contra el Banyoles

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Nova ensopegada del primer equip del Palafolls que més enllà de la mala sort i la dubtosa actuació arbitral, tampoc va oferir un bon joc al Palastàdium.

Al minut 2, el Banyoles ja marcava el primer gol que agafava en fred als jugadors de José Caceres. Els del Pla de l’Estany van ampliar distancia al 14 de la primera part i, encara sense reacció, van sentenciar en dos gols més en un minut de diferencia, al 25 i 26 de la primera.

Amb el 4 a 0 s’arribava al descans i a la repressa, el joc es va igualar i cap dels dos equip`s va disposar de massa accions. El gol del PLF va arribar al 75 després que Yerlín marquès de penal el gol de l’honor.

Un dels punts destacats del partit va ser la més que discutida actuació arbitral, que va encendre els ànims dels aficionats i jugadors locals.

L’arbitre va ensenyar 8 targetes grogues i 2 vermelles directes als palafollencs, entre elles a l’entrenador, per protestar i al porter suplent Uri al anar a ajudar a un company després d’una forta topada amb la tanca.

Al final una nova derrota dels palafollencs, la segona consecutiva contra rivals directes de la classificació pel que cau fins la 7a plaça de la lliga. La propera jornada aniran fins a Girona per jugar contra el Can Gibert, que són13s a la taula.

Tampoc va tenir sort l’Amater B que jugava a casa del líder; la Batllòria. A la primera part, la igualtat era evident al camp i al marcador. Al descans es va arribar amb l’empat a 1, però a la represa, La Batlloria va ser superior i va perforar la porteria dels palafollencs en 4 ocasions. 5 a 1en un partit on el PLF tenia molt a guanyar i poc a perdre, ja que el líder només ha deixat escapar 4 punts en el que va de lliga.

El proper dia 7 es reprendrà el campionat a casa contra el Riells i Viabrea, el cuer de la lliga amb 4 punts, mentre que el PLF és 7e.

Els juvenils tampoc han tingut sort. L’A  va empatar a 0 contra l’Arbucienca i el B va perdre 2 a 0 contra el Farners

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics