URGENT

Les activitats de Palafolls recullen uns 1400€ per La Marató

Compartiu aquesta història

Un any més els palafollencs han respost a la crida amb la solidaritat i han participat de les diferents activitats organitzades des de les entitats i les associacions del nostre municipi.

img_1342
La plaça de Poppi ahir al matí.

La jornada començava amb la Fira TotCanvi, que ha canviat dia de realització i emplaçament per coincidir amb la jornada solidària. L’edició d’ahir va reunir diferents parades a la plaça de Poppi. Habitualment els 3€ que paguen les parades com a reserva d’espai, s’han destinat per a la Marató de TV3. Són un total de 60€, tal i com explica Francesc Tresserras, responsable de l’ACEP.

L’Escola de Música i Dansa va participar amb diferents actuacions dalt l’escenari de la Plaça de Poppi, mentre que  l’Ampa del centre musical venia coques solidàries i organitzava una xocolatada per recollir diners per la causa solidària de la televisió catalana. Van aconseguir recollir 208 € gràcies a les aportacions solidàries. Ho explica en Marc Freixa de l’Ampa de l’Escola de Música.

L’aportació més gran, com és habitual, ha estat la del vermut solidari que organitza cada any  el Casal de l’Home de Palafolls. Es van començar a servir cap el migdia a la mateixa plaça de Poppi. Es van vendre més d’un centenar de vermuts que van recollir 600€.

A la tarda encara es van recollir 450€ gràcies a la tirada solidària de la Quina de La Puput. Es va sortejar  una panera donada pels comerços locals i la col·laboració del Casal de l’Home del nostre poble, pel que tot el que es va recollir, ha estat per la Marató de TV3. Ho explica la Rocío Muñoz, de La Puput.

Aquesta matinada, al finalitzar el programa televisiu de la Marató, el marcador acumulava 8 milions i mig d’€ de donacions d’empreses i particulars,.

Enguany el programa solidari, que ha arribat a la 25a edició,  estava destinat a impulsar la recerca sobre l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, per d’investigar i continuar avançant en les teràpies de rehabilitació, trobar nous mètodes de prevenció de l’ictus o arribar a curar-ne les seqüeles.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics