Blanes prepara la tradicional Fira de Sant Tomàs

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La ciutat organitza per demà, com cada 21 de desembre, la Fira de Sant Tomàs.  La fira comptarà amb diverses parades que oferiran un ampli ventall de productes: articles de Nadal, alimentació o artesania. L’esdeveniment ocuparà durant tot el dia, des de les 9 del matí fins el vespre el carrer Ample, carrer Muralla, el Raval sud i la plaça d’Espanya.

El mercat compta ja amb una trajectòria centenària. Originàriament el protagonista era l’agricultura i la ramaderia: es dedicava la fira a la compra-venda de  vestiar i eines del camp. Amb el pas del temps s’ha actualitzat i s’ha transformat fins la fira que és actualment.

Així, està clarament enfocada al consum d’aquestes festes ja que molts dels productes estan relacionats amb el Nadal, tant en decoració com en regals i alimentació pels típics àpats nadalencs.

També hi seran presents diverses entitats del municipi, per donar-se a conèixer i recaptar fons, i també estudiants dels instituts de Blanes que recullen diners pel viatge de final de curs.

En motiu de la Fira de Sant Tomàs, hi haurà afectacions de trànsit al centre de la ciutat. La Policia Local tallarà la circulació al carrer Ample, des de les 7 del matí, fins les 9 de la nit.  Així, no hi podran accedir ni particulars ni transport públic. La circulació amb vehicle demà també estarà condicionada per la V Marxa Esportiva de l’Institut S’Agulla, un recorregut circular de 10 km que rodejarà Blanes seguint el carril bici.

Recorregut cursa INS S'Agulla
Recorregut cursa INS S’Agulla

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics