La sort passa de llarg a Palafolls

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La rifa de Nadal que s’ha sortejat durant tot el matí, i que Ràdio Palafolls hem seguit en un programa especial, no ha deixat cap premi gros al municipi.  El sorteig s’ha oblidat, un any més, de Palafolls.

Els premis han estat molt repartits per tot Espanya, però Catalunya n’ha rascat poc. El primer premi, el 66.513 i el segon , 04.536, hauran deixat, però, part de la seva sort a Palafolls. Al municipi s’han venut dècims acabats amb la terminació 13 i també amb 36, pel que alguns veïns i veïnes hauran guanyat 120euros els que comparteixin terminació amb la Grossa i 100 euros els del segon.

Els dècims s’han venut al Bar Tribeca i a la Carnisseria Cruz Zamora, que, segons ha explicat l’Administració de Loteria número 2 de Palafolls, l’any passat també va repartir 100 euros amb la terminació 13. Precisament els dècims acabats amb aquests dígits han sigut uns dels més buscats.

Les supersticions pesen molt per alguns en rifes com aquesta. Un dels números estrella ha sigut també el 10.116, per data d’aniversaris, però també pel nomenament del president Puigdemont. Ho explica la Marta Gómez de l’administració de Loteria de Palafolls, que ha avançat que ja s’han començat a vendre números pel sorteig del Nen.

A Palafolls s’ha viscut un ambient tranquil, alguns s’acostaven a l’administració per comprovar com evolucionava el sorteig. En general, però, s’ha viscut un ambient tranquil.

L’administració el que sí que tenia era el cava en fresc, que s’haurà d’esperar a l’any vinent. Aquest any, el sorteig s’ha oblidat també dels municipis veïns. Només Blanes i Lloret han pessigat dos cinquens premis venuts a través de màquina.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics