Les Ferreries s’acomiada de les classes amb una cantata

Cantata a l'escola Les Ferreries. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les escoles de Palafolls han acomiadat avui les classes fins l’any  que ve, i deixen pas als àpats nadalencs, les trobades familiars i a desembolicar regals.

Cantata a l'escola Les Ferreries. RP
Cantata a l’escola Les Ferreries. RP

Si més no, aquest ha sigut l’ambient que s’ha viscut avui al centre escolar de primària Les Ferreries, que ha centrat l’activitat en el Festival de Nadal que acomiada, com és habitual cada any, l’activitat educativa.

Avui han participat en una cantata els alumnes de primària i ahir ja ho van fer els més petits els de P3, P4 i P5. Els nens i nenes han cantat diverses cançons nadalenques que porten assajant des del novembre.

L’Ester Tejada és la professora de música.

És una de les èpoques més màgiques pels nens i nenes i que viuen amb més intensitat i il·lusió, tant pel Nadal com per l’actuació. Després de cada cançó, tenien, a més, una visita molt especial. Els patges de Ses Majestats els Reis d’Orient s’han acostat a l’escola de Les Ferreries i també a Mas Prats perquè els nens i nenes de Palafolls els fessin arribar la carta.

 

Cantata a l'escola Les Ferreries. RP
Cantata a l’escola Les Ferreries. RP
Cantata a l'escola Les Ferreries. RP
Cantata a l’escola Les Ferreries. RP

 

 

 

 

 

 

Són diverses les joguines que demanen, alguns exemples en són la Martina i l’Asiel.

El dia, però, començava amb un esmorzar de l’AMPA i a les 10 del matí ha començat la cantata al gimnàs de l’escola, amb la sala plena de pares i mares, però també avis. Alguns ja tenien vacances, altres s’han escapat un moment de la feina i alguns avis hi assistien en substitució dels pares que treballaven. És per exemple el cas d’en Víctor, la Patro  i en Paco.

L’Escola Mas Prats ha aprofitat el matí pels amics invisibles on els nens s’han fet diversos regals entre ells i també han rebut la visita dels patges. Les portes de les escoles s’han tancat avui a la 1 del migdia per no tornar a obrir fins d’aquí més de dues setmanes, el proper dilluns 9 de gener del 2017.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics