URGENT

Més vigilància als establiments per Nadal

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Palafolls enforteix la vigilància a les zones comercials. Coincidint amb la campanya de Nadal s’ha augmentat la vigilància sobretot als carreres del centre del municipi.

L’objectiu és incrementar la seguretat dels principals eixos comercials per prevenir actes delictius, sobretot robatoris a establiments. Una vigilància que ja hi és durant tot l’any, però que s’incrementa per aquestes dates. Ho explica el regidor de governació, Rafael Cubarsí.

Segons explica la Policia Local, durant les vacances de Nadal tenen menys serveis, com ara el servei escolar, ja que les aules estan tancades. Pel que poden destinar més agents a patrullar els carrers i augmentar la presència policial a la via pública amb una clara voluntat de prevenció.

Entre 3 i 4 agents, explica la policia, volten pel centre sobretot a partir de dos quarts de 6 de la tarda, quan ja és fosc.

De moment, només han actuat en prevenció, ja que ara per ara no s’han detectat incidents en els que hagin hagut d’actuar, pel que, ara per ara, la campanya de Nadal a Palafolls ha començat amb tranquil·litat. la campanya de patrullatge també busca mantenir el contacte i la proximitat amb el teixit comercial de Palafolls.

El dispositiu de patrulles extres es farà fins el cap de setmana del 7 i 8 de gener, un cop passat Reis, ja que, per una banda, els agents hauran de tornar als seus serveis habituals juntament amb la tornada a l’escola dels nens i nenes. I per altre, amb la fi de les vacances ,també s’acaba la campanya nadalenca.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics