S’obren les inscripcions per esquiar a Ax Les Thermes

Ax Les Thermes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

La Comissió d’agermanament organitza pel proper mes de gener una altra sortida al municipi francès Ax Les Thermes. Precisament avui s’obren les inscripcions per apuntar-se a la sortida ja habitual per anar a esquiar al poble agermanat amb Palafolls. Una sortida que es farà el proper cap de setmana 21 i 22 de gener.

Ax Les Thermes
  Ax Les Thermes
Pistes d`esquí d`Ax Les Thermes
Pistes d`esquí d`Ax Les Thermes

 

 

 

 

 

 

 

 

Se sol fer durant aquesta època de l’any per aprofitar la temporada de neu. La sortida està sempre molt sol·licitada ja que permet esquiar durant dos dies a uns preus competitius i la comissió aconsegueix un descompte del 50% en els forfaits. En aquesta edició, però, només es podrà fer un únic grup. Anys anteriors s’hi havia desplaçat gent amb vehicle propi des de Palafolls que després s’havia sumat a les activitats. La sortida del 2017, Ax només organitzarà sopar i forfaits per 60 palafollencs. Ho explica en Jesús Machín de la comissió d’agermanaments de Palafolls.

Així, l’esquí és el principal atractiu de la sortida, però també hi ha la possibilitat de no posar-se els esquís i passejar per la zona. Pels que vulguin esquiar els dos dies, el preu de la sortida serà de  120€ amb forfait per tot el cap de setmana. Mentre que els que amb un dia en tinguin prou, costarà 100€.

Se sortirà de Palafolls el dissabte a les 5 del matí i es preveu arribar a dos quarts de 10 i un cap allà començaran les activitats.

Els que només vulguin visitar la població i passejar, hauran de pagar 85 euros, el  que els menors de 12 anys tant si esquien com si no.

Les inscripcions es fan al casal d’avis avui i demà de les 7 a dos quarts de 9, i les places són limitades: n’hi ha 60, només per a veïns de Palafolls.

D’organitzar l’estada se n’encarrega el municipi francès, que  donarà la benvinguda als veïns palafollencs amb un sopar de germanor i l’allotjament.

La tornada es farà el diumenge 22 i es preveu arribar pels volts de les 9 de la nit.

De moment, però, de les 37 pistes que té l’estació d’esquí d’Ax, només n’hi ha 6 d’obertes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics