Blanes reparteix dos milions de la Grossa

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

No hi va haver gaire sort amb el sorteig extraordinari de Nadal, però la fortuna ha tornat a Blanes pel sorteig de la Grossa de Cap d’Any. L’estanc del mercat de Blanes va vendre el primer premi de la rifa, el 09.260. Al voltant d’una vintena de butlletes, pel que s’hi van repartir uns dos milions d’euros.

El propietari de l’estanc, Ricard Borrell, ha explicat com van viure el moment, amb intensitat i alegria. Borrell seguia el sorteig per la ràdio, però no va ser conscient que havia repartit el premi fins que els mitjans de comunicació el van contactar.

Tot i que també es van vendre butlletes per internet, segons Borrell, la majoria dels premiats són veïns del barri Mas Enlaire, uns diners que, diu, seran una ajuda econòmica extra molt benvinguda. No havien repartit mai, explica, un premi d’aquestes característiques, només l’any passat 50.000 euros d’un Rasca.

Durant tota la tarda s’hi van acostar alguns dels afortunats amb la butlleta guanyadora, per la que rebran 100 mil euros i l’estanc ja té la vista posada a la Grossa de Sant Jordi. Avui s’han posat a la venta els números pel sorteig que organitza la Generalitat pel proper 27 d’abril, coincidint amb el 30è aniversari de la Loteria de Catalunya i funcionarà igual que el de Cap d’Any. Es posaran a la venta 80 mil números, a un preu de 5 euros el bitllet i es repartiran 12 milions d’euros.

Blanes aquest any també ha repartit una petita part d’un dels cinquens premis de la Grossa de Nadal.

Pels que encara no hagin sigut agraciats amb cap de les dues loteries nadalenques encara queda l’última de les rifes extraordinàries, la del Nen, que se sortejarà aquest 6 de gener coincidint, com cada any, amb el dia de Reis.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics