Palafolls, seu del Campionat espanyol de seleccions d’Handbol

Campionat d'Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’any s’estrena a la comarca amb el Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol i el Palauet acollirà tres partits de la competició estatal. El Campionat, que ha començat avui a Blanes, reuneix a 2.000 esportistes de seleccions de 9 comunitats autònomes. Es jugaran partits en 7 municipis de la zona fins aquest dissabte, entre ells Palafolls, però també Blanes, Malgrat, Tordera, Calella, Mataró i Lloret.

Campionat d'Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Campionat d’Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Campionat d'Espanya de Seleccions. Aj. Blanes
Campionat d’Espanya de Seleccions. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

 

Així, el Palauet, després de dues setmanes amb el Juga Juga, tornarà a obrir les portes  dissabte al matí per allotjar tres partits de la Copa Juvenil Femenina d’Handbol, entre els que hi haurà la final d’aquesta categoria. Ho explica el Tècnic d’Esports de l’Ajuntament de Palafolls, Jordi Fitó.

Fitó calcula que la competició al municipi reunirà una seixantena d’esportistes, un certamen que situa a Palafolls al costat de la Ciutat Esportiva de Blanes, la seu que acollirà més partits, al voltant d’uns 70 per dia.

Blanes, Lloret, Malgrat i Calella acolliran partits cada dia, mentre que Palafolls, Mataró i Tordera reuniran només les competicions finals d’aquest dissabte, dels més de 300 partits que es disputaran en total de les categories intantil, cadet i juvenil de les seleccions masculines i femenines de cada comunitat autònoma.

La competició mobilitzarà en total dos milers d’esportistes, que, juntament amb els més de 6 mil acompanyants, el certamen esportiu acabarà portant al territori 8 mil persones d’arreu d’Espanya, ja que les seleccions participants són, a més de la catalana, també de València, Andalusia, País Basc, Aragó, Astúries, Canàries, Navarra i Castella La Manxa.

La competició d’Espanya de seleccions d’Handbol potencia així el turisme esportiu de la zona i es calcula que deixarà al territori mig milió d’euros. No és, però, la primera vegada que Palafolls acull un certamen esportiu a nivell estatal. Ja l’any passat va ser una de les seus del Campionat d’Espanya d’Hoquei de cadires de rodes elèctriques.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics