Els pares es queixen de la vigilància del Juga Juga

Juga Juga 2016

Les xarxes socials recullen diverses crítiques de pares i mares respecte al control dels nens i nenes al Juga Juga del Palauet. Alerten que els nens s’escapen del control dels monitors, pugen i baixen les escales del recinte, sense que els encarregats, que vigilen sobretot el control d’entrada i sortida dels inflables i activitats del casal nadalenc, no se n’adonin.

Apunten que fins i tot poden sortir amb facilitat del Palauet, on hi ha els nens d’entre 6 i 12 anys.

Juga Juga 2016
Juga Juga 2016
Juga Juga 2016
Juga Juga 2016

 

 

 

 

 

 

 

Des de l’organització, el tècnic d’esports de l’Ajuntament de Palafolls, Jordi Fitó, explica que és difícil controlar al voltant dels 300 nens que se’ls ajunta cada tarda. Són 7 les persones que s’encarreguen de supervisar les activitats.

 Fitó apunta que hi ha pares i mares que deixen marxar als seus fills i que per ells és complicat saber quin grau de llibertat i permís té cada nen. Al gimnàs de Mas Prats, on hi ha el Juga Juga pels més petits, entre 3 i 6 anys, sí que hi ha unes tanques que impedeixen que surtin, però al Palauet no hi ha cap estructura que impedeixi la sortida dels nens.

El Juga Juga començava el passat 27 de desembre com a una sortida lúdica durant les vacances de Nadal fins demà 4 de gener. Els nens tenen inflables i zones de joc, hi poden entrar en horari de matí i de tarda i el preu és el mateix que altres anys, 3 euros.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics