Fanalets fets a mà per rebre els Reis  

La Nau d'Entitats de PLF

La Colla Gegantera de Palafolls ha organitzat per avui a la tarda un altre taller de fanalets que ja és habitual en dates nadalenques. Aprofitant que els Reis ja s’acosten, els nens i nenes podran començar a confeccionar els seus fanalets a mà per il·luminar l’arribada de Ses Majestats.

L’activitat d’avui és entre les  17h i les 20h a la Nau d’Entitats del municipi. És gratuïta i la canalla que hi vulgui participar només cal que portin una ampolla d’aigua buida de 5L de capacitat sense tallar que s’utilitzarà per crear els Fanalets. Ho explica en Fernando Ramos, de la Colla Gegantera de Palafolls.

No és l’únic activitat que organitzen els geganters de Palafolls aprofitant el Nadal. Fa unes setmanes es van encarregar del Tió Solidari amb el que es van recollir aliments per la recollida del “Tu ets Solidari”.

fanaletsEls nens i nenes van poder cagar el Tió que els va regalar bosses de dolços i a més, tos els que ho desitgessin podien col·laborar amb la campanya solidària d’aliments que s’han repartit entre les famílies necessitades de Palafolls.

De fet, durant el Caga Tió, els nens ja es van poder apuntar al Taller de Fanalets d’avui. Ramos a més, ha destacat també el valor pels nens de fer el seu propi fanalet.

Els infants que facin el taller, podran rebre a Ses Majestats en la cavalcada de demà passat amb un fanalet únic i fet, a més, per ells mateixos.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics