Torna a Blanes el  Gran Prix del Club de Vela

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’actualitat esportiva d’aquest començat d’any està activa. A més del Campionat d’Espanya d’Handbol, aquest dilluns també ha començat l’International Grand Prix Vila de Blanes de Vela que es disputarà fins aquest dijous.

Organitzat pel Club Vela Blanes, inclou participants en 31 embarcacions registrades i la previsió és que hi hagi un total d’11 regates, al voltant d’unes 3 per dia. La competició inclou dues modalitats: classe Europa i 420. La majoria d’embarcacions registrades són d’arreu de Catalunya, però també hi ha navegants d’altres països.

Gran Prix de Vela a Blanes. Aj. Blanes
Gran Prix de Vela a Blanes. Aj. Blanes

Gran Prix de Vela a Blanes. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

 

 

Les proves que es disputaren en els dies successius estan subjectes a les previsions meteorològiques per poder navegar. La competició compta ja amb una llarga trajectòria  i com és habitual l’entrega de premis coincidirà amb la vigília de Reis. Serà el dia 5 a les 4 de la tarda a les instal·lacions del Club Vela Blanes.

Després de la primera regata d’aquest dilluns, la classificació provisional l’encapçala Eduard Ferrer i Carlos de Maqua, del Club de Natació Balís en la classe 420 i en l’Europa al capdavant hi ha el suec Erik Lenander.

L’any passat es va proclamar vencedor absolut el francès Sylvain Notonier en la classe Europa, mentre que la parella Marta Torner i Enrique Mir del Club Natació Port d’Aro van ser els vencedors de la classe 420.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics