La Creu Roja reparteix joguines a 650 nens

Joventut Creu Roja Blanes. Aj. Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

L’entitat de l’Alt Maresme, que ha recollit al voltant d’un miler de joguines, ja ha començat a repartir-les avui  perquè els nens i nenes de famílies vulnerables desemboliquin també regals el matí de Reis.

El seu responsable, Toni Garcia,  ha explicat, però, que tot i haver recollit 1.000 joguines en necessitarien alguna més. Garcia, però, es mostra optimista.

350 famílies i més de mig miler els infants es beneficiaran del servei de Joventut Creu Roja de l’Alt Maresme, que amb la campanya busca que cap nen es quedi sense joguines aquest Nadal i que siguin noves, per reivindicar el dret universal que haurien de tenir els nens independentment de la situació econòmica de les famílies.

Les joguines ja s’han començat a repartir i se’n beneficiaran Tordera, Fogars, Malgrat de Mar, Pineda i Calella. La tria de les famílies es fa a través de l’Ajuntament, ja que són persones que ja reben altres ajudes ja sigui econòmiques o alimentàries.

Hi ha temps fins demà per portar joguines als diferents centres de Creu Roja.

Joventut Creu Roja Blanes. Aj. Blanes
Joventut Creu Roja Blanes. Aj. Blanes
Joventut Creu Roja Blanes. Aj. Blanes
Joventut Creu Roja Blanes. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

L’entitat també ha repartit joguines a Blanes, Lloret i Tossa. Entre les tres poblacions de la Selva Litoral es lliuraran més de 1.000 joguines a les famílies dels tres municipis a través dels respectius Serveis Socials, que són els qui ho fan arribar a la ONG.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics