Malgrat a alta qualitat des de l’aire

Malgrat a vista d'ocell

Són un total de 52 fotografies les que el departament de Sistemes d’Informació Geogràfica de l’Ajuntament ha pujat a internet perquè estigui a disposició pública. “Malgrat a vista d’ocell”, es tracta, doncs, d’un servei de consulta d’imatges aèries d’alta resolució de diversos llocs del  municipi.

Les imatges se sumen al servei cartogràfic del consistori i  permetrà comparar, tal i com apunta Óliver Sánchez-Camacho, regidor de mediambient de l’Ajuntament de Malgrat, el desenvolupament urbanístic i paisatgístic del municipi.

Les instantànies estan situades en un mapa interactiu, fetes amb un vol aeri però el servei no permet descarregar les imatges.

Malgrat a vista d'ocell
Malgrat a vista d’ocell

Hi ha fotografies del passeig marítim, del centre, del polígon de Can Patalina, de la zona agrícola, entre d’altres.

Aquest, però, no és el primer projecte de fotografia cartogràfica que impulsa l’Ajuntament malgratenc. Durant el 2016 també s’ha posat a l’abast dels ciutadans un comparador de mapes històrics que permet comparar l’evolució urbanística del municipi des del 1945 fins el 2015. Però també s’hi recull informació sobre les àrees de recollida selectiva o la ubicació dels accidents al municipi.

Des del 2010, a més, està a disposició dels ciutadans, a través del Servei web de mapes de l’Ajuntament, un total de 135 plànols amb un gran valor històric i tècnic entre els quals hi ha 22 plànols del parcel·lari cadastral urbà de 1970.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics