Palafolls busca la sort en el sorteig del Nen

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els palafollencs recorren a la Loteria del Nen en busca de la sort que es va escapar del municipi a la grossa de Nadal i Cap d’Any.  L’Administració de Loteria número 2 de Palafolls ja fa dies que s’afanya a vendre butlletes,  diuen més que l’any passat, del segon sorteig més gran de l’any en el que el proper 6 de gener es repartiran 630 milions.

Els premis en la grossa de Nadal influencien en la tria de números pel sorteig del dia de Reis. La responsable de l’administració de Palafolls , Marta Gómez, a més de notar un augment en la venta, ha explicat que els números de la sort més demanats són similars als de la grossa, el 7,5 i 9, però que a més, la terminació del primer premi del sorteig de Nadal influencia en el Nen. Pel que enguany s’ha sol·licitat dècims acabats en 3 i 13.

Tot i que també es poden comprar dècims a través del terminal, majoritàriament els prefereixen tenir el típic dècim en paper. Hi ha temps per comprar-ne fins demà a la tarda i l’administració palafollenca, expliquen, ja tenen el cava en fresc.

El primer premi repartirà 2 milions d’euros, 200 mil per dècim, el segon, 75 mil i el tercer 25 mil. El número premiat l’any passat, el 22.654, va ser àmpliament repartit a tot l’estat i a Catalunya van tenir sort Badalona i  Sant Vicent del Castellet, del Bages.

Segons la Societat Estatal de Loteries i Apostes de l’Estat cada espanyol ha gastat gairebé 17 euros de mitjana en la Loteria del Nen. Els catalans, però, som uns dels que menys hi hem invertit, 13 euros per persona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics