Bermán deixa el PP

Bermán durant l'entrevista a RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Avui dilluns el regidor popular de PLF formalitzarà la seva renuncia al PP. Ho fa decebut amb el partit en el que ha militat durant uns 30 anys i després de protagonitzar algunes polèmiques que han acabat per trencar la relació entre Bermán i el seu partit. De fet, actualment el regidor popular de PLF estava a l’espera que el Comitè de Garanties del Partit a Madrid ressolés l’expedient dictat pel PP a Barcelona que suspenia a Bermán dos anys de militància per haver menystingut l’alcaldessa de BCN, Ada Colau, quan va assegurar que “ en un país normal, estaria fregant terres i no d’alcaldessa”.

Oscar-Berman
Óscar Bermán
Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu
Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu

 

 

 

 

 

 

 

En l’últim any, Bermán s’ha identificat públicament en contra de l’arribada d’immigrants, la construcció de mesquites, la llei de la violència de gènere i ha fet fortes crítiques als dirigents del seu propi partit.

Les relacions entre Bermán i el seu partit s’han anat degradant en els últims mesos, fins el punt  que alguns responsables comarcals i regionals han criticat les postures més conservadores del regidor palafollenc. Una manca de suport que ha desembocat, finalment, en l’abandonament de  Bermán del PP.

Bermán, també ha donat suport públicament a Donald Trump, fins el punt que es creu que l’actual regidor palafollenc podria recalar al partit polític Soluciona, que vol aplicar les solucions  i l’ideari del president electe nord-americà a España.

El president d’aquest nou partit, Armando Robles, és també  el director del diari ultra Alerta Digital, el mitjà de capçalera de Bermán i on el regidor ha donat a conèixer la seva baixa del partit a partir d’avui.

Bermán, però, manté que encara no té clar quin serà el seu destí polític després d’abandonar els populars.

Bermán acusa al PP de deixar-lo sol aquest últim any quan ha defensat la legió espanyola a PLF i quan, assegura que el seu pare va ser agredit en un ple municipal. També els retreu que defensin l’avortament, el feminisme radical o la islamització d’Espanya.

Bermán, que és regidor des de fa 18 anys, continuarà a l’Ajuntament de Palafolls amb l’acte de no adscrit.

A banda de ser actualment president del PP i únic regidor a PLF, en els seus 30 anys de militància, Bermán ha ocupat alguns càrrecs de responsabilitat comarcal i regional, en l’època de Daniel Sirera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics