Bermán deixa el PP

Bermán durant l'entrevista a RP

Avui dilluns el regidor popular de PLF formalitzarà la seva renuncia al PP. Ho fa decebut amb el partit en el que ha militat durant uns 30 anys i després de protagonitzar algunes polèmiques que han acabat per trencar la relació entre Bermán i el seu partit. De fet, actualment el regidor popular de PLF estava a l’espera que el Comitè de Garanties del Partit a Madrid ressolés l’expedient dictat pel PP a Barcelona que suspenia a Bermán dos anys de militància per haver menystingut l’alcaldessa de BCN, Ada Colau, quan va assegurar que “ en un país normal, estaria fregant terres i no d’alcaldessa”.

Oscar-Berman
Óscar Bermán
Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu
Bermán, al costat de Villagrasa i saludant a Albiol. Arxiu

 

 

 

 

 

 

 

En l’últim any, Bermán s’ha identificat públicament en contra de l’arribada d’immigrants, la construcció de mesquites, la llei de la violència de gènere i ha fet fortes crítiques als dirigents del seu propi partit.

Les relacions entre Bermán i el seu partit s’han anat degradant en els últims mesos, fins el punt  que alguns responsables comarcals i regionals han criticat les postures més conservadores del regidor palafollenc. Una manca de suport que ha desembocat, finalment, en l’abandonament de  Bermán del PP.

Bermán, també ha donat suport públicament a Donald Trump, fins el punt que es creu que l’actual regidor palafollenc podria recalar al partit polític Soluciona, que vol aplicar les solucions  i l’ideari del president electe nord-americà a España.

El president d’aquest nou partit, Armando Robles, és també  el director del diari ultra Alerta Digital, el mitjà de capçalera de Bermán i on el regidor ha donat a conèixer la seva baixa del partit a partir d’avui.

Bermán, però, manté que encara no té clar quin serà el seu destí polític després d’abandonar els populars.

Bermán acusa al PP de deixar-lo sol aquest últim any quan ha defensat la legió espanyola a PLF i quan, assegura que el seu pare va ser agredit en un ple municipal. També els retreu que defensin l’avortament, el feminisme radical o la islamització d’Espanya.

Bermán, que és regidor des de fa 18 anys, continuarà a l’Ajuntament de Palafolls amb l’acte de no adscrit.

A banda de ser actualment president del PP i únic regidor a PLF, en els seus 30 anys de militància, Bermán ha ocupat alguns càrrecs de responsabilitat comarcal i regional, en l’època de Daniel Sirera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics