L’Alt Maresme, en defensa dels refugiats

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

refugees_welcomeLa plataforma “Casa Nostra, Casa Vostra” s’ha presentat aquest dilluns a Calella. Es tracta de la presentació oficial de la iniciativa  a l’Alt Maresme amb la intenció de conscienciar la ciutadania de la situació que viuen els milers de refugiats i desplaçats per  força.

La presentació ha comptat amb la presència de representants de l’associació Calella X Refugiats, de Malgrat Acull i també el coordinador al Maresme de Casa Nostra, Casa Vostra, Dani Carulla.

Carulla ha explicat que compten amb la col·laboració dels ajuntaments, però ha destacat que el més important és la mobilització de la societat civil a través de la signatura del manifest penjat a la seva pàgina web, un recull de signatures que ara se situa vora les 33.000 i que presentaran al Parlament.

Durant l’acte s’han presentat diversos actes solidaris que es faran durant el mes de febrer, entre ells el “Gran concert per a persones refugiades” del proper dissabte 11 de febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona o una manifestació a també a la capital catalana el 18 de febrer.

A la comarca també s’organitzaran diversos actes que es concretaran aquest dissabte després que la coordinació al Maresme es reuneix per traçar les activitats. El que sí ha avançat Carulla és una recollida de signatures massiva arreu de Catalunya.

Els palafollencs s’hi poden implicar a través de la signatura del manifest o també recollint firmes al municipi. A més, Carulla també ha convidat a la creació d’una entitat en defensa dels refugiats a l’estil de Malgrat Acull del municipi veí.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics