La mort del camioner al polígon d’en Puigverd va ser un accident

Esplanada del polígon d’en Puigvert on es va trobar el cos. Ràdio Palafolls

Els Mossos d’Esquadra han tancat la investigació per la mort d’un camioner alemany a PLF. A principis d’octubre, un vianant va alertar als Mossos de la troballa d’un cadàver en un solar on acostumen a estacionar els camions del polígon d’en Puigverd.

L’home presentava algunes contusions, les més visibles al cap, pel que en aquell moment es parlava de mort violenta. Ara tres mesos després, la policia catalana ha tancat la investigació assegurant que la mort del camioner, de 64 anys, va ser accidental.

Esplanada del polígon d’en Puigvert on es va trobar el cos. Ràdio Palafolls
Esplanada del polígon d’en Puigvert on es va trobar el cos. Ràdio Palafolls

No s’ha trobat finalment indicis de mort violenta i es creu que l’home va caure accidentalment, colpejant-se el cap mortalment. Una de les evidències que reforcen aquesta resolució és que no hi havia signes de violència ni tampoc evidències de robatori a la cabina del camió.

Mentre van durar les investigacions, el camió va quedar-se estacionat a l’esplanada en una zona acordonada, i quan s’ha tancat s’ha permès la seva retirada.

Els fets van alarmar als nombrosos camioners que estacionen i pernocten en aquesta zona del nostre municipi, ja que els fets van passar a tocar de les principals factories del nostre municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics