URGENT

Comença el servei de recollida d’avets

Compartiu aquesta història

Un cop acabat el Nadal, arriba el moment de desfer la decoració, els llums i l’avet. Avui i demà es posarà en marxa un servei de recollida d’arbres de Nadal amb diversos punts de recollida al municipi.

L’horari serà al migdia, entre les 12 i les 15h i hi haurà cinc llocs on es podran deixar els avets:   al Parc de Mas Reixach, el Forroll de Sant Lluís, el local Social de Sant Genís, el de Mas Carbó i la plaça de les Valls d’Ax. D’aquesta manera es dona continuïtat a la campanya nadalenca de sensibilització ciutadana en millorar el reciclatge, en unes dates on es genera un gran volum de deixalles, tant d’orgànic com envasos, i paper.

Què fer amb l’avet un cop s’ha acabat el Nadal, és un dels dubtes que sorgeix entre la població.  Malgrat de Mar també ha posat  en marxa un servei de recollida d’arbres de Nadal que ja va començar el dimecres passat i s’allargarà fins el 16 de gener.

Es recomana que els arbres siguin dipositats en aquests punts de recollida sense ornaments. En el cas de Malgrat de Mar es trituraran per reciclar-los i fer-ne compost, que s’incorporarà en els parterres dels jardins del poble.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics