L’Ajuntament de Malgrat busca 4 nous treballadors

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El consistori vol incloure a la seva plantilla 3 informadors ambientals i 1 agent cívic per donar informació al cementiri.L’oferta s’ha comunicat avui i hi ha temps per presentar-s’hi fins demà passat.

Pot optar-hi qualsevol persona en situació d’atur i inscrita al SOC i tindran prioritat les persones majores de 45 anys, un col·lectiu que, segons Raquel Martín, regidora de Promoció Econòmica de Malgrat, és un dels més perjudicats  en el mercat laboral.

Aquesta oferta se suma a la que ja es va obrir el passat mes de desembre quan l’Ajuntament volia incorporar 3 agents cívics, una convocatòria que també es tancava dos dies després de fer-se pública.

En total, el consistori haurà incorporat fins a 7 treballadors nous a través d’una subvenció de gairebé 80 mil euros atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Els sol·licitants també han d’haver exhaurit la prestació d’atur. Els contractes que s’ofereixen són a jornada completa durant sis mesos i amb incorporació immediata, abans de finals de gener. A més també s’inclou un mòdul formatiu.

Entre els requisits també es demana el certificat escolar i comprensió i expressió oral en castellà i català. Cal presentar el currículum i una còpia del document DARDO al Club de Feina de Malgrat de Mar en horari de matí abans d’aquest dijous, quan es tanca la convocatòria.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics