URGENT

Dimiteix Albert Cuní,  regidor de cultura de Malgrat

Compartiu aquesta història

El regidor de Cultura i Joventut Malgrat de Mar, Albert Cuní, ha deixat el càrrec durant la sessió plenària d’aquesta tarda. Ho fa, explica, per motius personals i desmentia així la informació que s’havia avançat aquest matí en què s’apuntaven a desavinences amb l’alcalde Joan Mercader i als entrebancs des del seu propi grup per tirar endavant projectes de les àrees que gestiona.

Albert Cuní i l'alcalde Joan Mercader. RP
Albert Cuní i l’alcalde Joan Mercader. RP
Moment en què Albert Cuní, regidor de cultura, ha presentat la seva dimissió. RP
Moment en què Albert Cuní, regidor de cultura, ha presentat la seva dimissió. RP

 

 

 

 

 

 

 

 

En l’anunci Cuní ha agraït el suport de la resta de regidors  i ha dit que continuarà treballant pel projecte de Malgrat de Mar.  Els regidors li han dedicat també paraules d’agraïment per la tasca realitzada com a responsable de cultura i joventut.

Ha format part de l’equip de govern des del maig de 2015 com a independent i ara agafarà el seu relleu el socialista Sergio Ortín.

Sergio Ortín
Sergio Ortín

En el ple que ha començat a les 7 del vespre també s’ha presentat una moció d’ERC per demanar un pla local que es comprometi amb el malbaratament de menjar, organitzant tallers, activitats i tasques de sensibilització.

D’altra banda, el PDeCat de Malgrat ha presentat al·legacions al pressupost municipal del 2017 aprovat el desembre. Demanen una partida específica per la protecció de la Pilona, dividir per fases la remodelació del Passeig Marítim i que l’ajuntament es faci càrrec de tot el cost de les obres dels carrers Llibertat – Sant Elm.  A més també critiquen el procés participatiu on els malgratencs podran decidir on invertir 100 mil euros,  consideren que es tracte d’un simulacre participatiu per “fer veure que s’escolta la seva opinió”.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics