URGENT

El PP rebutja al Senat tancar les dates pel desdoblament de la N-II

Compartiu aquesta història

Es tracta del tram comprès entre Tordera i La Jonquera. El PDeCat ha reclamat accelerar el desdoblament de 52 quilòmetres de diversos trams de la nacional des de Tordera fins el poble fronterer.

L’ha defensat el senador del PDeCat, Joan Bagué, que demanava actuacions per agilitzar-ne els tràmits. Una proposta que ha estat tombada amb 10 vots a favor, 15 en contra i 1 abstenció.

Bagué ha qualificat de “deixadesa” l’actitud del ministeri de Foment cap al projecte i ha exigit”concreció i un compromís ferm”. Sinó, ha apuntat que la N-II continuarà estancada. Segons ha explicat el PDeCat en els últims 8 anys només s’ha desdoblat un tram de 6km entre Sils i Caldes.

Si en 8 anys s’han desdoblat 6, per fer els 52 quilòmetres se’n necessitarien 70, ha  apuntat Bagué, que també ha lamentat que el govern del PP no estigui disposat a solucionar una situació que s’arrossega des del 93.

Per la seva banda, els populars han defensat les actuacions que ha dut a terme l’Estat a Catalunya, assegurant que es tracta d’una inversió de fins ara de més 11.200 milions d’euros en  millorar les infraestructures catalanes.

Finalment la proposta de fixar una calendari en el desdoblament de la carretera nacional entre Tordera i La Jonquera ha quedat desestimada.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics