C’s del Maresme no vol el pacte

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Tot i que abans de festes es va anunciar el pacte entre el regidor taronja, Martí Victòria amb l’equip de govern, C’s a nivell comarcal no el reconeix i assegura que no se signarà l’acord.

Martí Victòria de C's
Martí Victòria de C’s

El patit al Maresme nega que l’acord tiri endavant, tot i haver-ho fet oficialment públic en l’últim ple celebrat a Palafolls, quan l’alcalde, Valentí Agustí, i Victòria anunciaven que els mesos de negociacions finalment havien arribat a bon port.

Des de la formació de la comarca es considera que es van precipitar en anunciar un pacte que no s’havia ni arribat a signar i que no compta, a més, amb el suport del partit. Ho explica el subdelegat de grups institucionals, Dimas Gragera.

Els motius que apunta Gragera per oposar-se a l’acord diu,  són d’estratègia de partit. Ha explicat a Ràdio Palafolls que la política del grup és entrar a formar part de governs que puguin liderar,  o que la seva incorporació sigui necessària.

Segons això, en el govern palafollenc no hi veuen motius per adherir-s’hi, ja que l’alcalde Valentí ja té majoria en el plenari.

La ideologia d’esquerres de l’actual govern local, format per PSC i ICV, no és, explica, el motiu per refusar el pacte. Tot i això, mantenen que la seva política a Palafolls continuarà com fins ara, donant suport a Valentí en els aspectes que, diu, siguin de consens.

Així, C’s no autoritza la incorporació de Victòria al govern de Palafolls. Si el regidor tirés endavant el pacte, actuaria sense el permís del partit.

Les negociacions s’han dilatat des de les passades eleccions, i de fet, Gragera ha agraït les converses entre Victòria i Agustí. C’s del Maresme aposta perquè es continuï treballant des de l’oposició i amb la vista posada a les eleccions municipals del 2019.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics