URGENT

Victòria assegura que el pacte de govern a PLF tirarà endavant

Compartiu aquesta història

Tot i la ferma oposició del partit a nivell comarcal, el regidor de Ciutadans a PLF, Martí Victòria, ha assegurat avui a RP que el pacte de govern no corre perill i que a finals de mes es farà oficial l’entrada al govern coincidint amb el ple municipal.

Victòria no amaga les discrepàncies amb el seu partit i espera que podrà explicar-los les raons per les que continua endavant amb el pacte de govern amb els socialistes i amb EUiA a PLF.

Segons Victòria les diferencies radiquen en la visió general que tenen al partit, lluny del prisma local que aplica la secció a PLF.

Victòria espera que el partit entengui els motius del pacte de govern a PLF, però és conscient que podria ser expedientat si continua endavant amb la seva incorporació.

De fet el mateix regidor reconeix que dins la pròpia secció local dels taronges hi ha divergències d’opinions entorn a la seva entrada al govern al costat del PSC i d’ICV-EUiA.

C’s és la nova formça al consistori. Va entrar després de les passades eleccions municipals del maig del 2015, amb un representant. Des del primer moment va manrtenir oberta la porta a pactar amb el govern. Unes negociacions que s’han dilatat, en part, per les diferències entre el partit a nivell general i local.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics