URGENT

Curs per aprendre el funcionament d’App’s

Compartiu aquesta història

Avui dia l’activitat a través dels telèfons intel.ligents i les tauletes s’ha convertit en cabdal i necessària. Fer consultes a internet, enviar un correu electrònic, o simplement fer una ullada a les xarxes socials a través de les aplicacions dels dispositius connectats a internet són ja el pa de cada dia de la majoria de la humanitat .

Tot i això hi ha encara persones que no  accedeixen a aquest tipus de tecnologia, sobretot pel seu desconeixement.

As incredible as it feels in the hands, I'm eager to get a case for it.

Per evitar aquesta escletxa social i apropar l’ús de les principals aplicacions a tothom , l’Escola d’Adults ha preparat un nou curs adreçat a tots els interessats a iniciar-se en algunes de les aplicacions més usuals de mòbils i tauletes. Cristina Serrat responsable de l’Escola d’Adults, ex`plica que el curs es basarà en Whatsapp i en el correu electrònic, però també s’atendrà les demandes dels assistents.

La formació es farà a la tarda, de quarts de 6 a quarts de 8, durant 10 dimecres, fins el dia 5 d’abril .

El curs començarà el proper dia 25, però les inscripcions ja s’han obert a les oficines de l’Escola d’Adults, al MiD, els dilluns, dimarts i dijous de 17 a 19 hores.

El mínim és de 5 persones i el màxim de participants es situa en els 15. Si hi ha èxit, es preveu fer una nova edició del curs ja al tercer trimestre de curs, abans de l’estiu.

Aquest curs neix arran de les demandes de les persones que han fet ja cursos a l’Escola d’Adults.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics