L’oposició a Malgrat estudia una moció de censura

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Ho ha avançat aquest cap de setmana el digital El Malgratenc, que recull les paraules de la regidora de la CUP, Núria Casajuana, que no amaga la possibilitat que l’oposició al consistori, ERC, PdeCat  i  la CUP, s’uneixin per fer fora l’actual alcalde de Malgrat, el socialista Joan Mercader.

L´alcalde de Malgrat, Joan Mercader en un ple. Imatge d'arxiu
L´alcalde de Malgrat, Joan Mercader en un ple. Imatge d’arxiu

La clau de l’operació, però, la té Junts X Malgrat, el grup escindit d’Unió Democràtica de Malgrat, i que ara governa al costat des socialistes i que són els qui podrien fer caure l’actual govern, donant suport a una aliança sobiranista.

De fet, els grups sobiranistes, que tenen majoria al consistori, ja s’han ajuntat en diferents mocions i actuacions, com dijous passat, quan tots unts van penjar l’estelada al balcó de l’Ajuntament, sense el consentiment de l’alcalde.

Imatge de l'últim ple on ERC, CUP, PDeCat i JXM van penjar l'estelada senes el permís de l'alcalde.
Imatge de l’últim ple on ERC, CUP, PDeCat i JXM van penjar l’estelada senes el permís de l’alcalde.

Casajuana ha mostrat al Malgratenc la seva decepció amb l’alcalde. Afirma que havien cregut amb el canvi que proposava Mercader, però que el batlle només vetlla pels interessos electoralistes del seu partit.

En la mateixa entrevista, la regidora ha acusat a Mercader d’impedir “la creativitat en les diferents regidories que controla i de propiciar un sistema jeràrquic i presidencial que obstaculitza el consens, fins i tot amb els seus companys de govern.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics