Lluís Llach parlarà del procés a Malgrat

El diputat de Junts pel Sí, Lluís Llach, serà demà al vespre a Malgrat de Mar en una xerrada organitzada per l’ANC del municipi. Serà a dos quarts de 8 de la tarda al Centre Cultural de Malgrat i parlarà sobre l’actualitat política del país i dels temes més recents, entre ells dels pressupostos, la relació amb la CUP i també de la política des de dins. Ho explica Juanjo Marchal, de l’ANC de Malgrat.

Amb la xerrada de Lluís Llach es vol implicar la participació tant de partidaris de la independència com dels que no. Tenint en compte que abans de polític era cantant i que és una personalitat coneguda al país, s’espera que atregui perfils molt diversos per debatre i resoldre inquietuds.

lluis llacjMarchal ha defensat que el que busquen és atreure a molt de públic, que com més plural sigui, millor. Totes les preguntes hi tenen cabuda, també les incòmodes políticament.

L’aforament és limitat, només es permetrà l’entrada a 200 persones a les que se’ls entregarà una entrada per tal que els organitzadors facin un recompte dels assistents. Participar-hi és gratuït, no cal inscripció prèvia, només ser dels primers en entrar abans que s’ompli la sala. S’espera que la trobada de demà al vespre al Centre Cultural sigui un èxit i que es generi un debat interessant i enriquidor per a tothom i que també permeti resoldre dubtes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics