URGENT

El bus de la L5 xoca contra un pal telefònic

Compartiu aquesta història

El divendres va ser un dia accidentat pel que fa al cablejat del municipi.

El bus de la ruta urbana de la L5  va col·lisonar contra un pal de telefonia al pla de la Ginesta. L’autocar en aquell moment anava buit, només hi era el conductor, que no va patir danys, segons ha informat la Policia Local.  L’empresa d’autocars ha explicat a Ràdio Palafolls que un gat hauria entravessat en aquell moment el camí i en intentar esquivar-lo amb un cop de volant el vehicle es va estimbar contra el pal.

El bus de la L5, operat per Transports Pujol.
El bus de la L5, operat per Transports Pujol.

L’autocar es va substituir pocs minuts després, pel que mantenen que no hi va haver cap tipus de retard en el servei i calculen que el dimecres el vehicle habitual ja estarà reparat.

El mateix divendres un altre cable de telefonia també patia un incident. A Sant Genís es va destensar   després que un camió s’hi enganxés i caiguessin les grapes que el tibaven. Segons ha explicat la Policia Local, l’alerta la van rebre el divendres el migdia, quan s’hi van desplaçar per comprovar l’estat i col·locar-hi cons per marcar la incidència i evitar que s’acabés de desprendre del tot i provoqués danys.

Cable destensat de Sant Genís. RP
Cable destensat de Sant Genís. RP

L’anomalia no va produir, explica la policia, cap alteració en el servei telefònic. Els serveis de manteniment l’han reparat tornant a col·locar les grapes que tensaven el cable amb el pal.

Cap de les dues incidències ha alterat el servei i avui dilluns tots dos cables, ha informat la policia, ja s’han arreglat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics