El Marimurtra supera els 100 mil visitants

Jardí Botànic Marimurtrua. Aj. Blanes

 

El Jardí Botànic Marimurtra ha rebut el 2016 un 12% més de visitants que l’any anterior i per primera vegada des de la crisi, s’hi ha passejat més de 100 mil persones: concretament 107 mil.

Es tracta d’un dels principals atractius turístics de blanes, que ha experimentat durant tot l’any passat un sensible augment de visitants, la majoria catalans i francesos. Durant el 2016 s’han registrat 11 mil visitants més al jardí.

La Fundació Carl Faust, propietària i gestora del Marimurtra n’ha fet una valoració positiva i consideren que consolida la importància turística i cultural del recinte. La majoria de visitants són d’origen francès, quan l’any  passat en va acollir més de 25 mil, seguit dels catalans, 22 miln i també russos, uns 9 mil.

Jardí Botànic Marimurtrua. Aj. Blanes
Jardí Botànic Marimurtrua. Aj. Blanes
Jardí Botànic Marimurtrua. Aj. Blanes
Jardí Botànic Marimurtrua. Aj. Blanes

 

 

 

 

 

 

Des de la Fundació ho emmarquen dins el context de la recuperació del turisme a Catalunya. Des de l’any 2008 que no es tancava els visitants per sobre dels 100 mil.

De cara al 2017, amb la intenció de consolidar aquestes xifres, la Fundació Carl Faust ha posat en marxa una nova modalitat d’entrada presentada amb el nom de Quatre Estacions, Quatre Jardins. Es tracta d’una modalitat que permet una visita al Jardí Botànic Marimurtra a cadascuna de les estacions de l’any a un preu molt avantatjós, que representa un 50% de descompte, i que es pot adquirir a la taquilla del recinte en horari d’obertura al públic.

El Jardí Botànic és declarat bé cultural d’interès nacional i el va fundar l’any 1921 l’industrial alemany Karl Faust.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics