Ensurt a Malgrat per un incendi en una cuina

Incendi en una cuina de Malgrat de Mar. Foto. El Malgratenc
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Els fets han passat aquest dilluns a la tarda quan s’ha declarat un incendi en una cuina de Malgrat de Mar al carrer del Carme, segons ha informat el digital El Malgratenc. L’ocupant de l’habitatge n’ha sortit pràcticament il·lès tot i que ha patit algunes cremades a les mans.

S’hi han desplaçat fins a tres dotacions dels bombers que s’han encarregat d’extingir l’incendi i de ventilar tant l’habitatge com també l’escala del bloc de l’immoble per fer sortir el fum que s’hi havia acumulat.

Incendi en una cuina de Malgrat de Mar. Foto. El Malgratenc
Incendi en una cuina de Malgrat de Mar. Foto. El Malgratenc

El foc el va provocar una paella que s’havia deixat massa estona als fogons i es va acabar incendiant. Les flames van encendre també l’extractor i també part del mobiliari de la cuina.

Des del Departament d’Interior, ja s’ha reiterat amb anterioritat la importància de prevenir per rebaixar qualsevol risc d’incendi a la llar. Sobretot amb l’arribada del fred, quan s’endollen més calefactors elèctrics, s’utilitza la calefacció i s’encenen llars de foc. Tot i que en aquest cas hagi sigut un oblit de l’inquilí, es recorda que des del Departament de Bombers es manté la recomanació de revisar la xemeneia i extremar les precaucions, sobretot ara que les temperatures baixaran més.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics