URGENT

Creen una targeta sanitària per identificar persones necessitats especials

Compartiu aquesta història

 

La targeta “TSI Cuida’m” permet identificar a les persones amb necessitats especials i facilita l’acompanyament, l’espera i els tràmits. El  protocol l’ha implantat la Corporació de Salut del Maresme i La Selva en els seus hospitals i Centres d’Atenció Primària per a aquelles persones que pel seu estat de salut necessiten una atenció diferenciada.

TSI Cuida'm
TSI Cuida’m

S’identificarà aquestes persones a través de la targeta sanitària individual “TSI cuida’m” que permet als serveis sanitaris identificar-les.

La poden sol·licitar les persones amb demència, dany cerebral amb trastorn de la conducta, trastorn de desenvolupament intel·lectual o autisme, entre altres.

La sol·licitud la realitzen els professionals dels centres. Des dels programes informàtics del Consell, amb aquesta targeta són ràpidament identificats i reconeguts.

La corporació manté que es millorarà la seva atenció perquè permet adequar el temps de la consulta o facilitar un lloc d’espera més adient, i sempre que es pugui i d’acord amb criteris mèdics, disminuir el temps d’espera.

La “TSI Cuida’m” es va posar en marxa aquest passat desembre i durant l’any 2017 es crearà una enquesta de satisfacció per fer-ne una valoració d’aquí un any.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics