URGENT

L’Institut enceta un nou cicle de conferències literàries

Compartiu aquesta història
Vent d'aram (1976), de Joan Vinyoli
Vent d’aram (1976), de Joan Vinyoli

Seran dues xerrades amb experts de la Universitat de Girona en la matèria. Cadascuna d’elles se centrarà amb una obra d’algun autor català. La primera serà aquest divendres, a la sala d’actes de l’Institut Font del Ferro, i es parlarà sobre el llibre de poesia “Vent d’Aram”, publicat el 1976, de Joan Vinyoli.  Ens ho explica la professora de  català de l’institut, Judit Turon.

D’aquesta primera se n’encarregarà Núria Anglada, membre de la càtedra Joan Vinyoli de la UDG.

Joan Vinyoli, poeta català (1914-1984)
Joan Vinyoli, poeta català (1914-1984)

De fet, els volums i temes escollits per les conferències són llibres i autors que els alumnes de primer i segon de batxillerat han treballat a classe i que seran matèria a la selectivitat. És la primera vegada que organitzen aquestes conferències en coordinació amb la UDG, però ja amb anterioritat havien sessions de la“poesia als barracons”. Les xerrades, però, es faran obertes per a tot el poble perquè tothom pugui gaudir de l’explicació dels experts.

La segona que es farà serà el proper mes de març i el protagonista serà “La rosa als llavis” de Joan Salvat Papasseït. D’aquesta segona conferència se n’encarregarà la professora Anna Perera, membre de la facultat de lletres de la UDG.

La conferència de demà serà a les 9.50h a la sala d’actes del mateix institut i l’aforament és d’una seixantena de persones. No cal ser un expert en literatura, ja que està oberta a tot el públic, però sí que apunten que haver-se llegit el volum abans permetrà als assistents d’aprofitar més la xerrada amb l’experta.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics