Malgrat Turisme es promociona a Fitur

Fira Internacional de Turisme a Madrid. Ifema
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

 

La Fira  Internacional de Turisme ha començat avui a Madrid i s’allargarà fins el diumenge 22. És una de les trobades més importants del sector i la primera de l’any.  En els propers dies, la fira reunirà empreses i institucions del sector turístic que aprofitaran per presentar els seus atractius amb l’objectiu posat en la temporada estival.

Fira Internacional de Turisme a Madrid. Ifema
Fira Internacional de Turisme a Madrid. Ifema

L’estand Costa Barcelona serà present en la 37a edició de Fitur promocionant l’oferta turística de les comarques de Barcelona amb el lema “Barcelona es mucho más” dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. L’objectiu és destacar els atractius de les comarques de la demarcació.

El consorci Malgrat Turisme hi serà present per promocionar el municipi i captar turistes amb la vista posada en la propera temporada. Ester Gil, responsable de Malgrat Turisme, ha explicat que destacaran l’oferta gastronòmica, de natura i cultural del municipi

Pel que fa al turisme espanyol, Gil destaca que els principals clients són famílies, que es concentren en l’època de vacances escolar, el turisme esportiu i el sènior que reuneix grups de jubilats durant la temporada baixa. A més,  ha ressaltat també que les escapades de cap de setmana i a l’últim moment cada vegada augmenten més.

A banda de Malgrat, també hi haurà altres municipis de la zona que mostraran els seus principals atractius. És el cas de Calella que  també hi serà present promocionant el Film Festival, dirigit a captar l’atenció del turista internacional.

Des del novembre fins al mes de març o abril és quan es concentren les fires de turisme, ja que és quan es comença a preparar la campanya dels mesos de temporada alta, quan s’obtenen els resultats de la promoció. Malgrat Turisme ha viatjat a Londres i Bèlgica i preveuen tancar la gira amb la fira de Berlín el mes de març.

 

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics