PLF, sense incidents greus pel fred

Meteocat
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Les temperatures registrades aquesta passada nit han tocat fons, la mínima a Palafolls ha sigut de 4 graus negatius i la màxima no arribava a 1 grau sota zero. Segons ha informat la Policia Local, però ,no hi ha hagut greus incidències per les gelades.

Només han hagut d’actuar davant l’escola les Ferreries per una placa de gel que ocupava el pas de vianants i la vorera. La mateixa policia ha explicat que ahir no es va desactivar el rec, pel que s’ha escampat sal en aquest punt. Ara el regadiu ja s’ha suspès, pel que esperen que demà no hi hagi incidències i no es tornarà a activar fins passats 3 dies, un cop hagi passat l’onada de fred siberià.

Meteocat
Meteocat

L’Ajuntament s’ha abastit amb 2 tones de sal per afrontar les possibles gelades que podrien produir per la caiguda de temperatures, sobretot a les zones més ombrívoles del municipi, com Ciutat Jardí, Sant Genís o la Passera de Sant Lluís.

 

El consistori palafollenc s’ha coordinat amb la brigada municipal, la Policia Local i Protecció Civil per extremar les precaucions per possibles incidències, sobretot ocasionades per glaçades a les vies que poden ser un perill tant per  conductors com per vianants. Des d’ahir està activat el pla PROCICAT per la forta baixada de temperatures fins demà passat.

A Palafolls s’espera que les temperatures mínimes oscil·lin entre els 6 graus negatius i 1 grau positiu i que les màximes com a molt s’enfilin fins als 8 graus.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics