L’Ajuntament licita el manteniment dels parcs infantils

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

parcEl consistori ha tret a licitació el contracte per la  conservació dels espais de jocs infantils del municipi. Amb un pressupost anual de 24.200 euros, busquen una empresa que s’encarregui d’arreglar mensualment els desperfectes dels gronxadors, tobogans i la resta de mobiliari d’aquests espais de joc. El regidor de parcs i jardins, Juan Andrés Osorio, ha explicat que han realitzat un estudi sobre l’estat dels parcs, amb el que finalment han decidit obrir el concurs.

La durada del contracte és de 2 anys, per tant el pressupost total seria de 48 mil euros. Les empreses interessades tenen temps per presentar-s’hi fins el 31 de gener.

Els treballs es realitzaran mensualment amb la finalitat de  millorar l’estat del mobiliari i garantir la seguretat dels nens i nenes.  Osorio ha destacat que han identificat, a més, actes vandàlics que fan malbé el mobiliari urbà d’aquests espais. Així, al desgast habitual causat per l’ús que se’n fa, cal afegir-hi els desperfectes  i destrosses fruit de l’ incivisme.

L’adjudicació del contracte es va treure a licitació aquest dilluns i ha de garantir la bona conservació dels parcs infantils, per tal de continuar emmarcant-los dins els paràmetres que estableix la legalitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics