Blanes executarà tots els projectes dels pressupostos participatius

Presentació amb les Associacions de Veïns celebrada el vespre del dilluns 16 de gener. Aj Blanes
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Presentació amb les Associacions de Veïns celebrada el vespre del dilluns 16 de gener. Aj Blanes
Presentació amb les Associacions de Veïns celebrada el vespre del dilluns 16 de gener. Aj Blanes

En total s’han presentat 22 propostes d’actuacions sorgides dels veïns  i finalment es podran executar totes, ja que no excedeixen dels 315 mil euros destinats a aquest pla.

Segons ha informat l’Ajuntament, el dilluns passat es va celebrar una reunió amb les associacions de veïns del municipi per donar a conèixer el resultat del procés iniciat el febrer de l’any passat.

En total s’hi destinarà 194 mil euros, distribuïts en les sis zones en què es van aplegar els barris del municipi a l’inici del procés. La resta dels 315 mil euros que s’havia destinat als pressupostos participatius, seran per a quatre projectes pendents de quantificar encara.

Presentació amb les Associacions de Veïns celebrada el vespre del dilluns 16 de gener. Aj Blanes
Presentació amb les Associacions de Veïns celebrada el vespre del dilluns 16 de gener. Aj Blanes

Un dels projectes més ambiciós i que encara està pendent de quantificar és un Parc per a Gossos que es farà al Parc de Xon Ferrer, al costat del CAP 2. Es tractarà d’una gran extensió de terreny a l’aire lliure on els gossos podran córrer senes anar lligats. El projecte s’està treballant amb les entitats animalistes del municipi i amb la col·laboració de centres veterinaris.

D’altra banda, els altres tres projectes que també estan pendents de quantificar corresponen a la reordenació i millora substancial de tres parcs públics localitzats als barris de Ca la Guidó, Can Borell i a la Carretera de Lloret-La Pedrera.

Pel que fa a les 22 propostes, n’hi ha de tot tipus: des d’adaptar passos de vianants per a persones amb mobilitat reduïda fins a tanques, miralls de regulació de trànsit o bé renovacions concretes de jocs infantils en parcs.

També hi ha projectes més complexos, com arreglar el paviment i pintar una pista esportiva. La més costosa correspon al barri de La Plantera, on s’invertiran al voltant d’uns 50.000 euros per condicionar tota la vorera entre el passeig i els cotxes de la Rambla de Catalunya en direcció a la carretera de Malgrat.

Es preveu tenir enllestides les 22 actuacions abans del mes de juny.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics