S’ajorna el tall elèctric

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Endesa havia previst treballs de manteniment pel que anunciava que tallaria el subministrament elèctric al centre de Palafolls. Finalment, però, segons ha informat la companyia a l’emissora, la interrupció no s’ha produït pel mal temps. Havia d’afectar a quatre cèntrics carrers: el camí Sant Genís, la Rambla les Ferreries, el carrer Jacint Verdaguer i la Plaça Major.

Estava previst que es produís durant tot el matí, des de les 8.45 fins les 12.45 per treballs a la xarxa. S’han ajornat els treballs, però encara no hi ha data.

Segons Endesa, correspon a tasques de manteniment de les instal·lacions i que tornaran a avisar quan es planifiqui el tall. Per a qualsevol incidència es pot contactar directament amb l’empresa al telèfon 800 760 706.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics