Torna la Hivernal de BTT

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

santgenis2017Aquest diumenge el grup CatBike repeteix la ja tradicional competició ciclista. Serà la 19a edició que reunirà a centenars d’esportistes.

És una prova exigent que enguany té canvis en el recorregut. Per les obres de Ciutat Jardí, s’ha canviat el punt de sortida, que ja no serà el Camp de Futbol del barri, sinó que s’ha substituït per l’Institut Font del Ferro. El tret de sortida serà a les 9.30, però els esportistes inscrits cal que hi siguin una hora abans per recollir els dorsals i evitar aglomeracions i retards.

Les inscripcions es tanquen aquesta tarda a les 16.30 i de moment hi ha vora els 300 inscrits. Els ciclistes competiran en dues modalitats, el recorregut llarg serà de 35 km amb més de mil metres de desnivell acumulat i la curta serà una ruta, també circular, de 21 km i 500 metres de desnivell. La cursa cada any intenta introduir alguns camins nous per descobrir també nous indrets als esportistes. Ho ha explicat en Sergio Izquierdo, de CatBike.

Els inscrits són persones acostumades als pedals i al ciclisme de muntanya i precisament per la duresa d’enguany s’ha augmentat l’edat mínima per participar-hi a 14 anys. Enguany hi ha canvis també en l’inici del recorregut, que començarà amb un recorregut pla abans d’enfilar-se pels corriols de muntanya.

Els participants rebran una motxilla i uns mitjons tèrmics d’obsequi i es reconeixerà els 3 primers classificats de cada categoria. A més, és el tercer any que es torna a incloure la categoria de bicicletes elèctriques. Des de l’organització expliquen que cada any ha augmentat el nombre d’inscrits en aquesta modalitat i que la finalitat és fer-los un lloc en el ciclisme de muntanya.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics