URGENT

El Mirall tanca el 30è aniversari amb “Guantanamera”

Compartiu aquesta història

El Teatre de Blanes enceta el 2017 avui i demà amb una comèdia negre, una ironia sobre el mateix món del teatre amb guió i direcció del seu fundador Pep Alum i la tutoria de Martí  Torras.

Assajos de "Guantanamera". Aj. Blanes
Assajos de “Guantanamera”. Aj. Blanes

D’aquesta manera el grup El Mirall tancarà les activitats del seu 30è aniversari. El grup torna als seus orígens i, en la línia d’anteriors produccions, Guantanamera es presenta com una comèdia negra on el col·lectiu parla del teatre dins el teatre.

Una ironia sobre el teatre amateur i el teatre professional, reivindicant d’aquesta manera el seu ADN irrenunciable. També reflexiona en clau d’humor àcid sobre com pot resultar de perillosa una afecció quan es cau en mans de fonamentalistes de la praxi teatral.

Un segrest estrambòtic i surrealista és el condiment escollit perquè el col·lectiu de 15 actors i actrius que hi ha dalt l’escenari representen això mateix: una barreja de debutants, veterans, alumnes del taller de joves… aprenent teatre. L’ofici teatral vist des de dins i des de fora des de diferents perspectives que aporten anys d’experiència en alguns casos i ganes d’agafar-ne en d’altres.

Guantanamera, que té una durada de poc més d’una hora i quart -75 minuts- s’oferirà en dues sessions aquest cap de setmana: avui a les  21 h de la nit, i demà diumenge a les 19 h de la tarda.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics