URGENT

Centenars de malgratencs es concentren contra la moció de censura

Compartiu aquesta història

Unes 300 persones s’han concentrat aquest vespre a les 8 davant l’Ajuntament de Malgrat en suport a l’alcalde Joan Mercader i en rebuig a la moció de censura presentada per ERC, PDeCAT, la CUP i JxM.

IMG_0955 IMG_0951

 

 

 

 

 

 

 

La iniciativa ha començat a les xarxes socials on, sota l’etiqueta #MalgratambJoan. Josep Maria Rodríguez, veí de Malgrat,  és l’impulsor de la iniciativa ciutadana, que a més de la concentració també ha promogut una recollida de signatures per mostrar el suport de la ciutadania amb Mercader.

L’organització no ha quantificat encara el total de signatures que ha rebut, però preveuen aconseguir-ne tantes com vots va rebre l’oposició a les municipals del 2015 i presentar-les a l’Ajuntament el dilluns de la setmana que ve, pel que durant els propers dies es repartiran per diversos establiments del municipi on els que ho desitgin puguin sumar-s’hi. Així s’han expressat alguns dels veïns presents.

També hi havia dirigents socialistes de Malgrat. Josep Martí, primer secretari del PSC de Malgrat de Mar, que ha qualificat la moció de traïció i ha recordat que JxM, anteriorment al govern, va recolzar els pressupostos del 2017.

Miquel González, secretari d’organització del PSC al Maresme, també present en la concentració, ha retret que no hi hagi un projecte de poble darrera la moció de censura.

De fet, la setmana passada, Mercader va emetre un comunicat en el que mantenia que iniciaria una ronda de contactes amb els representants de cada partit polític, amb la voluntat d’evitar la moció.

El compte enrere pel ple on s’ha de tractar si fan fora o no a Mercader està previst per poc més d’una setmana, el dimecres 1 de febrer a les 12 del migdia a l’Ajuntament.

 

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics