Cristian Collados guanya la Hivernal de BTT

Hivernal de BTT 2017. CatBike
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
Hivernal de BTT 2017. CatBike
Hivernal de BTT 2017. CatBike

Ho feia travessant  la línia de meta després d’Ismael Rosillo, que competia en la modalitat de bicicleta elèctrica i que es va avançar a la resta de competidors. Un minuts després de l’arribada de Rosillo ho va fer el ciclista Cristian Collados amb 1 hora i 10 minuts.

Per causes climatològiques es va suspendre el recorregut llarg de 35 km i només es va fer el tram curt de 21 km amb 120 participants, dels més de 300 inscrits. Alguns dels que s’hi havien apuntat en la modalitat més llarga ho  van fer en la curta i d’altres, degut al temps, van optar per no fer-ho.

En la classificació general també hi va pujar Xavier Cano, dos minuts després, que amb 1 hora i 12 minuts va ocupar la tercera posició, després de Collados i Rosillo.

En la categoria femenina, la primera en creuar la meta va ser Remedios Jurado amb 1 h  i 55 minuts, i Ana Mejia la segona, que ho feia 3 minuts després.

En una publicació al facebook, l’organització explica que tot la cursa penjava d’un fil. Finalment es va sortir una mica més tard i es va eliminar el circuit llarg  per seguretat dels participants. Des de les xarxes feliciten i agraeixen a tots els que van pedalar sota la pluja, que, a més, havia esborrat algunes de les marques del circuit.

El recorregut d’enguany canviava el punt de sortida del camp de futbol de ciutat Jardí per l’Institut Font del Ferro per les obres de la urbanització i inicialment ho feia amb dos circuits. Finalment el llarg, d’especial duresa enguany, es va anular pel temps. El grup CatBike, encarregat de l’organització, no es plantegen realitzar la cursa del tram llarg (35 km) una altra jornada. Així, enguany, la Hivernal de BTT de Sant Genís, l’ha condicionat el mal temps i només s’ha fet la cursa curta amb 120 ciclistes.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics