URGENT

El Teatre de la Costa Brava Sud programa 55 espectacles fins al juny

Compartiu aquesta història

Lloret de Mar i Blanes presenten la setena programació conjunta del Teatre de la Costa Brava Sud que, una vegada més, significarà l’ocasió per poder gaudir en viu i en directe de destacats noms propis de l’escena catalana a les dues sales. Durant el primer semestre del 2017 hi haurà en cartell un total de 55 espectacles, 19 dels quals són professionals.

Els espectadors de les dues sales podran gaudir d’actors i actrius tan coneguts com Lluís Soler, Roger Coma, Emma Vilarasau, Ramon Madaula, Jordi Boixaderas i Montserrat Carulla, entre d’altres.

"Infàmia", Emma Vilarasau  i Jordi Boixaderas
“Infàmia”, Emma Vilarasau i Jordi Boixaderas
L'Electe, Roger Coma i Ramon Madaula. David Ruano.
L’Electe, Roger Coma i Ramon Madaula. David Ruano.

 

 

 

 

 

 

En la programació professional del Teatre de Blanes s’ha apostat per dur-hi tres destacats espectacles que tenen com a comú denominador estar protagonitzats per actors mediàtics i estar inscrits en el gènere de la comèdia. Cronològicament la primera arribarà el 19 de febrer: Orgasmos, que protagonitzen Sam Sánchez i Roger Pera amb música de Pep Sala.

Roger Coma i Ramon Madaula –aquest darrer en la doble funció d’actor i director- protagonitzen L’electe, programada pel 21 de maig.

Per tancar el trio de comèdies mediàtiques, el 3 de març serà el torn de l’espectacle revelació de la temporada 2015-2016: El Test. Un simple test de personalitat anirà despullant els secrets més profunds de les dues parelles protagonistes. Elaborat per una exitosa i mediàtica psicòloga, planteja qüestions com ara: què escolliries? 100.000 euros ara mateix o 1 milió d’aquí a 10 anys?

L’escenari del Teatre de Blanes aposta també aquesta nova temporada per donar cabuda a d’altres espectacles de qualitat que es mouen en circuits alternatius. Es tracta del Cicle Emergent, amb companyies que, tot i no ser encara massa conegudes, sí que estan començant a ser reconegudes pel públic.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics