URGENT

El Palafolls empata contra el Roses

Compartiu aquesta història

pilota-futbolL’amater del Palafolls ha empatat aquest cap de setmana contra el Roses. Els de l’Alt Empordà obrien el marcador a la meitat de la segona part i Sergi Agell feia el de l’empat a pocs minuts que s’acabés el partit, al minut 89.

Al final del partit, el Roses es va quedar amb 10 jugadors, després de l’expulsió d’un dels seus jugadors.

La competició d’aquest cap de setmana els podia permetre avançar el Roses, finalment, però, la classificació s’ha mantingut intacte. El Palafolls suma un punt i conserva la 9a posició, un punt per sota del Roses.

En la propera jornada, l’equip de José Cáceres, s’enfrontarà contra l’Escala, que és 3r amb gairebé 10 punts més que el  Palafolls.

Tant el segon equip com el Juvenil A no han jugat aquesta jornada. Els seus respectius contrincants, el Catalonia i el Llagostera, s’han retirat de la competició, pel que s’anul·len els partits, però també els resultats. La setmana que ve, a més, el Palafolls B tampoc jugarà perquè s’havia d’enfrontar contra el Tordera, que també ha marxat de la copa.

El Juvenil A sí que competirà la setmana que ve i ho farà contra el Riudarenes. Precisament, tots dos estan empatats a 15 punts a  la setena i vuitena posició, així que el partit serà decisiu pels palafollencs, ja que podria suposar trencar l’empat i avançar el Riudarenes.

El Juvenil B no ha tingut sort i ha perdut per golejada contra el Calonge per 1 a 4. El partit, disputat a casa, manté els palafollencs penúltims. En la propera jornada jugaran contra el Salt, que és desè a la taula.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics