Ferit un home alemany en un incendi en una autocaravana a Blanes

Incendi en un Càmping de Blanes. RP
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

El foc es va declarar la tarda d’aquest dilluns i un home alemany de 60 anys va resultar ferit amb diverses cremades de segon grau a les mans i la cara i se’l va traslladar a l’Hospital Comarcal.

En l’extinció del foc produït en un càmping de Blanes hi han intervingut 7 dotacions de diferents cossos d’emergència: 3 unitats de Bombers, 2 patrulles de la Policia Local, Protecció Civil i una ambulància del SEM.

Incendi en un Càmping de Blanes. RP
Incendi en un Càmping de Blanes. RP
Incendi en un Càmping de Blanes. RP
Incendi en un Càmping de Blanes. RP

 

 

 

 

 

 

Pels volts de 2/4 de 3 de la tarda, la Policia Local i Protecció Civil d’ahir rebien l’avís d’un incendi en un càmping ubicat al a zona turística, al barri d’Els Pins.

Quan les dotacions de Protecció Civil i la Policia Local hi arribavaen l’incendi ja estava molt avançat. El foc es va produir en una caravana estacionada al càmping i també va afectar la furgoneta aparcada al seu costat. A conseqüència del foc, tant la caravana com la furgoneta han resultat totalment calcinades.

l’incendi també ha afectat tres altres caravanes que hi havia molt a prop. La més propera ha patit deformacions en els finestres fetes de plàstic, per la proximitat amb la font de calor, i les altres dues tenen petits desperfectes al haver-li caigut al damunt espurnes que s’han enlairat.
Les dotacions dels Bombers de la Generalitat s’han encarregat d’acabar d’extingir del tot l’incendi, de manera que l’emergència s’ha donat per finalitzada tot just una hora més tard, quan eren pels volts de 2/4 de 4 de la tarda. Segons han explicat les dues víctimes de l’incendi, la ignició s’ha produït quan l’home estava manipulant l’ampolla de butà, ja que estava cuinant, mentre la seva dona era a la dutxa.
Tot i que s’ha tractat d’un incident molt localitzat, l’espessa fumarada negre que ha produït l’incendi s’ha pogut veure des de molt lluny, i des de diversos indrets d’arreu del municipi.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit
Categories
Més ambits geogràfics